Iz tiska izašao Katolički tjednik 12/2021.


Novi broj Katoličkog tjednika posvećen je Danu molitve i pokore.

Katolički tjednik 12-2021

Katolički tjednik 12-2021

U uvodniku pod naslovom Čuvaj se i čuvat ću te, glavni urednik Josip Vajdner podsjeća na ovu narodnu izreku koja se, istina, ne može naći u Svetom pismu, ali ipak pogađa smisao. Poglavito u ovoj COVID eri.

U Teološkom pogledu dr. fra Tomislav Pervan piše o aktualnom vremenu nesigurnosti i neizvjesnosti te se pita: „Počinje li nova svjetska epoha, famozno 'resetiranje' o kome se govori na sve strane?“

U intervjuu novoga broja Tjednika, Josipa Prskalo razgovarala je s vlč. Nebojšom Stipićem, službenim egzorcistom Subotičke biskupije.

Reporterska ekipa KT posjetila je Goražde, grad u kojem su Drinske mučenice završile svoje ovozemno hodočašće.

Josip Vričko, u tekstu pod naslovom Jesu li zelene potvrde, zapravo, žute trake?!, razmišlja o opravdanosti uvođenja tzv. COVID putovnica.

U Odjecima prošlosti, Ivo Tomašević se vraća u ratnu 1994. kada su prestali sukobi između Hrvata i Muslimana.

Iz Mostara donosimo izvješće s zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, kojom je predsjedavao vrhbosanski nadbiskup metropolit Vinko kard. Puljić.

Također, Vašoj pozornosti preporučamo i naše standardne rubrike te nove video priloge i razne sadržaje na našem portalu Nedjelja.ba, FB stranici Nedjelja te istoimenom YouTube kanalu i Instagram profilu.

Čitajte i širite Katolički tjednik i portal Nedjelja.ba – glasove nove evangelizacije!

J.Vr.,KT