Iz tiska izašao Katolički tjednik 21/2021.


Novi broj Tjednika posvećen je jubilarnom 50. hodočašću mladih Gospinu svetištu na Kondžilu.

U uvodniku pod naslovom Uzori, glavni urednik Josip Vajdner piše kako se ne može kazati da danas nema uzora, samo je pitanje koga se mladima daje za primjer.

U Retrospektivi pod naslovom Milijuni uspomena, tisuće sudionika i 50 godina mladih Tina Matić Ilić podsjeća kako već pola stoljeća, počevši od 1971. i Marijina kongresa, u župi Komušina i na brdu Kondžilu mjesec svibanj ugosti mlade Vrhbosanske nadbiskupije.

Vlč. Michel Remery prije dvije godine boravio je u Komušini te upriličio nekoliko nagovora i radionica, bio je to povod da Željko Ivković s njim razgovara o pastoralu mladih i što on danas treba uključivati.

U Razmišljanjima pod naslovom Abrahamova djeca i naše djetinjarije, Josip Vričko piše kako se kriza u Gazi i stradanje tamošnjeg stanovništva zlorabi za politička prepucavanja u Bosni i Hercegovini.

U Odjecima prošlosti Ivo Tomašević se vraća u 1994. i svjedoči o vremenu kada su se Hrvati nastojali okupljati oko Crkve.

Vašoj pozornosti također preporučamo i naše standardne rubrike te nove video priloge i razne sadržaje na našem portalu Nedjelja.ba, FB stranici Nedjelja te istoimenom YouTube kanalu i Instagram profilu.

Čitajte i širite Katolički tjednik i portal Nedjelja.ba – glasove nove evangelizacije!

J.Vr.,KT