Sarajevo

Iz tiska izišao Katolički tjednik 28/ 2021.


Iz tiska je izišao 28. broj Katoličkog tjednika koji donosi niz aktualnih i zanimljivih sadržaja, a kao tema provlači se ljetni odmor u svjetlu duhovnosti…

Katolički tjednik 28-2021

Katolički tjednik 28-2021

Svoj Uvodnik glavni urednik Josip Vajdner naslovio je Hilterovska logika neopoganstva

Sugovornika u ovotjednom Intervjuu u skladu s temom broja, pronašli smo u Matiji Ricovu, nacionalnom koordinatoru za mlade Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom, koji je poručio kako je odmor zapravo ponovno stvaranje duše i tijela.

Također, vođeni temom broja, kojom je ilustrirana i nova naslovnica, u Reportaži donosimo priču o jednom od bogatstava Bosne i Hercegovine – njezinim rijekama, kako bismo čitajući te retke osvježili i um…

Ovaj tjedan donosimo dva Razmišljanja: Duhovni i statistički izazov planeta Zemlje u 21. stoljeću tematizirajući Svjetski dan stanovništva; te Što zna dijete od 14 godina?! – U kakvoj Europi živimo?, koje govori o rodnom opredjeljenju i aktualnim LGBTQ temama.

U Zovu misija donosimo lijepu vijest o Pomoći Hrvata trima bolnicama u Boliviji, gdje se narod bori s novim valom koronavirusa.

Crkva u Hrvata, između ostalog, donosi vijesti: Tomislavgrad – Svečano proslavljen Sv. Nikola Tavelić; Mostar – Postulanti odjenuli redovnički habit; Sarajevo – Poruka kard. Puljića uz godišnjicu genocida u Srebrenici; Banja Luka – Biskup Komarica s diplomatima RH-a i OHR-a; Sarajevo – Nova uprava Školskih sestara franjevki.

Vašoj pozornosti također preporučamo i naše standardne rubrike te nove video priloge i razne sadržaje na našem portalu Nedjelja.ba, FB stranici Nedjelja te istoimenom YouTube kanalu i Instagram profilu.

Čitajte i širite Katolički tjednik i portal Nedjelja.ba – glasove nove evangelizacije!

J.P., KT