Izišao 38. broj Katoličkog tjednika


Iz tiska je izišao 38. ovogodišnji broj Katoličkog tjednika čija su središnja tema mediji.

Ovotjedni Uvodnik, kojeg je napisao Dražen Kustura, naslovljen je Komunikacijska poniznost, a u njemu se može čitati o važnosti poniznosti posebice u sferi javnosti.

U Intervjuu smo u svezi s medijima i u prigodi Dana sredstava društvenih komunikacija komunikacija, koji se na razini Biskupske konferencije BiH obilježava posljednje nedjelje u rujno, razgovarali s Branimirom Stanićem, glavnim rednikom Glasa Koncila.

U Izlogu pozornost smo posvetili 11. susretu hrvatske katoličke mladeži koji je upriličen 17. rujna u Bjelovaru te Papinom apostolskom putovanju u Kazahstan.

O vjerničkoj zajednici na obali Jadranskoga mora pod zaštitom Sv. Jakova, St. moguće je čitati u novoj reportaži Marina u kojoj su i mnogi iz BiH usidrili svoj životni brod.

Rubrika Ljudi, život, običaji donosi tekstove o Neravnopravnosti hrvatskoga jezika u bh. medijima.

Zov misija donosi priču o Družbi kćeri Božje ljubavi čije su članice već tri desetljeća u misijskom poslanju u Albaniji. 

Redovita rubrika Razmišljanje ovoga tjedna interesantna je naslova "Beli anđeo" i "hrđave kašike".

Moguće je pročitati i priču o multitalentiranom franjevcu Bosne Srebrene fra Ivanu Opačku koji je Polivalentni umjetnik iz inata.

Vašoj pozornosti preporučamo i naše standardne rubrike te razne sadržaje na našem portalu Nedjelja.ba, FB stranici Nedjelja te istoimenom YouTube kanalu i Instagram profilu.

Čitajte i širite Katolički tjednik i portal Nedjelja.ba – glasove nove evangelizacije!

J.M., KT