Zenica

U Zenici održan koncert „Ljubavna priča pod zvijezdama“


U organizaciji HKD „Napredak“ i SPKD „Prosvjet“ u Zenici je u nedjelju 14. rujna održan koncert “Ljubavna priča pod zvijezdama”.

Koncert je organiziran na otvorenom u gradskom parku kod Hrvatskog doma Kralj Tomislav i na njemu su nastupili renomirani zenički Ansambl Fugato, Adna Hasanić, glumica Bosanskog narodnog kazališta i Dejana Hršum, profesorica solo pjevanja.

Tematika koncerta bila je ljubav, pa je tako isti nosio naziv Ljubavna priča pod zvijezdama. Vizualno i glazbeno, dočarana je romansa u srednjovjekovnom vremenu uz glazbu i citate nekih od najljepših ljubavnih pisama tog vremena, piše na Napretkovoj mrežnoj stranici.

Koncert je poklon gradu i građanima da u ovo teško i neizvjesno vrijeme izazvano pandemijom nakratko zaborave i prepuste se ljubavnoj čaroliji koju je svojim glazbenim umijećem prezentirao Ansambl Fugato. Održan je uz striktne mjere zaštite od koronavirusa te je bio dopušten dolazak stotinu posjetitelja, koji su morali držati socijalnu distancu i nositi zaštitne maske.

T.M.I., KT