Sarajevo

Izašao 12. broj Katoličkog tjednika


Iz tiska je izašao 12. ovogodišnji broj Katoličkog tjednika posvećen Cvjetnici, koji donosi niz zanimljivih sadržaja...

Glavni urednik vlč. Josip Vajdner Uvodnik novoga broja naslovio je Poučak progonjenih kršćana.

U Intervju smo povodom Cvjetnice razgovarali s dr. sc. don Mihaelom Mišom Provićem, studentskim kapelanom i povjerenikom za mlade Splitsko-makarske nadbiskupije.

Budući da se na Cvjetnicu od 1986. u Katoličkoj Crkvi obilježava i Svjetski dan mladih, Reportažu donosimo iz DompesaKuće kruha i duha u Mostaru, višenamjenskog kompleksa u izgradnji, koji obuhvaća studentski dom za studente slabijeg imovinskog stanja, pučku kuhinju te Međunarodni centar za dijalog.

U izlogu pročitajte: Sarajevo – XX. redovito godišnje zajedničko zasjedanje HBK i BK BiH; Italija – Sveti Otac pohodio Pietrelcinu i San Giovanni Rotondo.

U rubrici Ljudi život, običaji, donosimo priču o Hrvatskoj kulturnoj zajednici Troplet.

Vijesti Crkve u Hrvata, između ostalog donose: Sarajevo – Prezentiranje projekta P.O.W.E.R.; Hofheim am Tranus – Seminar za đakone i pastoralne suradnike; Sarajevo – Ante Prskalo novi predsjednik HKDD-a; Visoko – Vjeronaučna olimpijada.

Vašoj pozornosti preporučamo i Tjedni društveno-politički inventar Josipa Vrička, kao i ostale standardne rubrike te nove video priloge i razne sadržaje na našem portalu nedjelja.ba, FB stranici Nedjelja te istoimenom YouTube kanalu.

Čitajte i širite Katolički tjednik i portal nedjelja.ba – glasove nove evangelizacije!

KT