Sarajevo

Izašao 17. broj Katoličkog tjednika


Iz tiska je izašao 17. ovogodišnji broj Katoličkog tjednika čiji su središnji sadržaji vezani za ministrante, vjeronauk i učenike.

Glavni urednik vlč. Josip Vajdner Uvodnik novoga broja naslovio je Srednja klasa svetosti.

U povodu nadolazeće Vjeronaučne olimpijade u Bosni i Hercegovini razgovarali smo sa s. Vlatkom Dujmović, dugogodišnjom vjeroučiteljicom i predsjednicom povjerenstva BK BiH za Vjeronaučnu olimpijadu.

U izlogu pročitajte: Travnik – Dvadeset godina rada travničkoga Sjemeništa i KŠC-a; Sarajevo – Održan XXI. susret ministranata Vrhbosanske nadbiskupije.

Naš novi reportažni zadatak obuhvatio je Plehan – samostan i župu Sv. Marka evanđelista.

Rubrika Zov misija posvećena je ovoga puta dugogodišnjem misijskom djelovanju s. Ive Jelić koja od 2001. djeluje u Ekvadoru.

U rubrici Križnim putem kršćana danas, između ostalog, donosimo priču o stradanju kršćana i palež crkve u Pakistanu.

Vijesti Crkve u Hrvata, između ostalog donose: Trusina – Obilježena 25. obljetnica stradanja Hrvata,Sarajevo – Molitveno bdijenje za svećenička i redovnička zvanja, Sarajevo – HKD Napredak potpisao ugovore sa svojim stipendistima.

Vašoj pozornosti preporučamo i Tjedni društveno-politički inventar Josipa Vrička, kao i ostale standardne rubrike te nove video priloge i razne sadržaje na našem portalu nedjelja.ba, FB stranici Nedjelja te istoimenom YouTube kanalu.

Čitajte i širite Katolički tjednik i portal nedjelja.ba – glasove nove evangelizacije!

KT