Sarajevo

Izišao 17. broj Katoličkog tjednika


Novi je broj Katoličkog tjednika posvećen Svjetskom danu obnovljivih izvora energije, a donosi i niz drugih zanimljivih tema iz Bosne i Hercegovine i svijeta.

Govoreći o toj temi, glavni je urednik Josip Vajdner, u uvodniku naslovljenom Duhovna i energetska tranzicija, naglasio kako je putem duhovne obnove ponovo potrebno otkriti ljepotu i dostojanstvo ljudskog bića.

Sugovornica Tjednika, glasnogovornica Operatora za obnovljive izvore energije i efikasnu kogeneraciju Nataša Mandrapa tvrdi kako „prelaskom na obnovljive izvore energije brinemo za buduće generacije“.

U stalnoj rubrici Ljudi, život, običaji, Željko Ivković, u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava, piše: Knjige su prozori kroz koje gledamo svijet.

Reporterska ekipa Tjednika pohodila je Nizozemsku, koja baš u proljeće pokazuje zašto je zovu Zemlja lala (tulipana).

U rubrici Razmišljanje, Josip Vričko analizira postizbornu Hrvatsku i donosi tekst Plitak je taj potok (pravde…).

U Odjecima prošlosti, Ivo se Tomašević vraća u lipanj ’95. kada je kardinal Vinko Puljić, prije dolaska u slobodni dio Bosanske Posavine, u Bruxellesu i Beču razgovarao s crkvenim i političkim uglednicima.

Vašoj pozornosti preporučamo i naše standardne rubrike te razne sadržaje na našem portalu Nedjelja.ba, FB stranici Nedjelja te istoimenom YouTube kanalu i Instagram profilu.

Čitajte i širite Katolički tjednik i portal Nedjelja.ba – glasove nove evangelizacije!

J.Vr.,KT