Ponuda misijskih kalendara


Kao i ranijih godina, Nacionalna uprava Papinskih misijskih djela BiH, ususret Misijskoj nedjelji, pripremila je razne prigodne materijale, među kojima su i kalendari za 2021.

O tomu je nešto više rekao, nacionalni ravnatelj PMD-a BiH mons. Luka Tunjić. „Napominjem i ove godine da cijela dobit od kalendara, naljepnica i drugih misijskih sadržaja ide u misije i našim misionarima. Svaki put nam kažu 'možemo onoliko pomoći i raditi koliko nam vi pomognete.' Od misijske i bogojavljenske kolekte te priloga za Djelo Svetog Petra apostola oni nemaju koristi jer se taj novac šalje izravno Kongregaciji za evangelizaciju naroda. Ove godine s pravom od nas očekuju veću pomoć, jer ih posljedice pandemije koronavirusa još više osiromašuju i prijete većom smrtnošću.
Kvaliteta i lijepo urađeni dizajn misijskih kalendara i naljepnica kao i cijene – ostaju isti i nepromijenjeni u odnosu na prošle godine. Molim vas da kalendare, naljepnice i drugo što vam je potrebno naručite do 20. listopada 2020. kako bismo vam ih krajem listopada ili početkom studenog mogli isporučiti na župe. Već sad zahvaljujem za vaše narudžbe i suradnju“, poručio je mons. Luka, a narudžbe (dostupne materijale osim na fotografiji možete vidjeti i OVDJE) je moguće izvršiti putem e-mailova: missio.bih@bih.net.ba ili misije.bih@gmail.com; te telefonom na broj 033/667 889.

J.P., KT