Mostar

Glavna podružnica Mostar za uspješnu suradnju uručila zahvalnicu


Glavna podružnica Mostar Napretka za uspješnu suradnju uručila je 15. srpnja zahvalnicu ravnateljici Narodne knjižnice HNŽ-a Julijani Pavlović.

Član Upravnog odbora HKD Napredak Glavne podružnice Mostar Višeslav Lučić u ime Glavne podružnice Napretka uručio je sliku i zahvalnicu ravnateljici Narodne knjižnice HNŽ-a Julijani Pavlović za potporu manifestaciji Napretkovog tjedna kulture koja je prvi put održana ove godine, a koja se u budućnosti treba održavati svake godine u ožujku.

Ravnateljica Julijana Pavlović tom prigodom uz riječi zahvale naglasila je kako osobno i kao ravnateljica podržava rad HKD Napredak Glavne podružnice Mostar. Naglasila je, kako su u protekle dvije godine, ostvarili izvrsnu suradnju te podsjetila na nekoliko zajedničkih projekata koje su realizirali Napredak i Narodna knjižnica. Poručila je kako su vrata Narodne knjižnice HNŽ-a Mostar uvijek otvorena za Napretkove kulturne manifestacije kao i tečajeve koje su uspješno do sada pohađali brojni učenici i studenti, pipe stranica hkdnapredak.com.

Tako su ovom prigodom najavljena i dva nova tečaja koja bi trebala biti realizirana na jesen u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ-a, a trebao bi ih organizirati HKD Napredak Glavna podružnica Mostar. Riječ je o Tečaju crtanja i obrade fotografije, voditelja Višeslava Lučića i Tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga, voditelja Marka Sutona.

HKD Napredak se nada kako Covid-19 neće pokvariti planove koje namjeravaju realizirati do kraja ove godine, a prije svih spomenute tečajeve kao i izložbu fotografija s motivima stećaka te Svečani napretkov božićni koncert 2020.

T.M.I., KT