Napredak najavljuje bogat program "Uskrsnih dana"


I ove godine uz najveći kršćanski blagdan HKD Napredak organizira Uskrsne dane koji donose niz događaja.

Ovogodišnji Napretkovi Uskrsni dani, prema najavi iz HKD-a Napredak, počinju u ponedjeljak, 15. travnja u 19.00 izložbom Udruge likovnih umjetnika HKD-a Napredak, koja se tradicionalno odvija u Maloj galeriji crkve Sv. Ante na Bistriku u Sarajevu. Napretkovi umjetnici će se predstaviti s 40-ak djela u svim tehnikama.

Uskrsni koncert Napretkove Glavne podružnice Mostar, uz nastup Katedralnog mješovitog zbora Marija je na Uskrsni ponedjeljak, 22. travnja u 19.00 u mostarskoj katedrali.

Središnji događaj blagdanskog programa je Napretkov svečani uskrsni koncert koji će biti održan u srijedu, 24. travnja u 19.00 u Franjevačkom međunarodnom studentskom centru u Sarajevu, uz sudjelovanje eminentnih umjetnika. Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli.

Napretkov malonogometni turnir za veterane i pionire Memorijalni turnir Zdravko Bošnjak- Čavta održava se u subotu i nedjelju, 4. i 5. svibnja u 09.00 na nogometnom stadionu NK-a SAŠK 1910 Napredak u Doglodima, Sarajevo.

Uskrsni boćarski turnir, 12. po redu, na programu je u nedjelju, 5. svibnja na terenima Boćarskog kluba Napredak Willa (u Pijačnoj ulici u Sarajevu) s početkom u 13.00. Kao i uvijek očekuje se sudjelovanje najboljih bh boćara.

KT