Objavljena nova knjiga vlč. Odilona Singboa


Zbirka tekstova „Evanđeoske mrvice za unutarnju ekologiju“ sveučilišnog kapelana Hrvatskoga katoličkog sveučilišta vlč. Odilona Singboa objavljena je u suizdavaštvu Kršćanske sadašnjosti i Hrvatskoga katoličkog sveučilišta.

Vlč. Odilon Singbo

Vlč. Odilon Singbo

U osamdeset tekstova na 279 stranica vlč. Odilon promišlja o svojim svakodnevnim susretima – s Bogom, studentima, kolegama, prijateljima i svecima – koji mogu poslužiti za održavanje unutarnje ekologije. Bez nje, kako je naznačio u uvodu, „nema ni zdravog međuljudskog odnosa, ni zdravog duhovnog života, a još manje zdravog odnosa prema okolišu i cjelokupnom stvorenom i darovanom svijetu“, prenosi IKA.

Knjigu je posvetio studentima, nastavnicima i djelatnicima Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, od kojih su neki sudjelovali u oblikovanju knjige. Rektor prof. dr. Željko Tanjić napisao je predgovor, tekstove je lektorirala prof. Zrinka Serdarušić iz Studentske službe, a korekturu je napravila doc. dr. Marijana Togonal s Odjela za komunikologiju. Autorica fotografije na naslovnici i onih unutar knjige je Bernarda Anja Buden, studentica prve godine diplomskog studija komunikologije HKS-a, navodi se u izvješću objavljenom na službenoj stranici Hrvatskoga katoličkog sveučilišta.

J.Vr.,KT