Predstavljen program festivala ”Ja BiH…5 dana Zagreba u Sarajevu 2019.”


Udruga za promicanje kulture i umjetnosti «JA BIH…» iz Zagreba – u suorganizaciji s HKD «Napredak» te «Napretkovim» Kulturnim Centrom u Zagrebu, a uz potporu i podršku gradpva Zagreb i Sarajevo organizira festival «Ja BiH... 5 dana Zagreba u Sarajevu 2019.»

Tim povodom u kinu Meeting Point u Sarajevu 10. lipnja održana je press konferencija na kojoj je predstavljen program ovogodišnjeg festivala Ja BiH…5 dana Zagreba u Sarajevu 2019.

Novinarima su se obratili gospodin Ismet Efendić, predsjednik udruge Ja BiH, gospodin Ivica Propadalo, umjetnički direktor ove udruge, prof. dr. Franjo Topić, predsjednik HKD Napredak, gospođa Almedina Porča, pomoćnica načelnika Općine Stari Grad za odnose s javnošću i informiranje, gospodin Zlatko Gall, likovni kritičar te legendarni TV urednik gospodin Đelo Hadžiselimović.

Predsjednik udruge Ja BiH Ismet Efendić pozdravio je sve nazočne i zaželio svima dobrodošlicu na desete Dane Zagreba u Sarajevu.

Festival će se održati od 10. do 14. lipnja na nekoliko različitih lokacija u Sarajevu, s brojnim manifestacijama – od filmova, kazališnih predstava, izložbi pa sve do manifestacija za djecu i gastro ponude.

KT