Slijepa zvijezda „Glasa Njemačke“ posvećuje pjesmu nerođenom djetetu


Pjesmu „Dobrodošli na Zemlju“ napisao je svećenik, a na berlinskom „Hodu ta život“ u rujnu izvest će ju Bernarda Brunović.

Bernarda Brunović 27-godišnja je pjevačica iz Hrvatske 2018. postala je poznata zahvaljujući TV emisiji Glas Njemačke.

Rođena slijepa, Bernarda je imala 33 operacije oka, posljednja joj je uništila lijevo oko. I ona danas, osim što studira teologiju u Švicarskoj, obožava pjevati. Otpjevat će pjesmu Dobrodošli na Zemlju koju je napisao njemački svećenik o. Thomas de Beyer, piše Aleteia.

U intervjuu za magazin Gig, Bernarda je rekla: „Sigurno je da biti dio glazbene industrije znači prolaziti muku i patnju te da je teško biti uz Boga te ostati u njegovoj milosti i ne pasti u grijeh. Potrebno je puno molitve, milosti i vjere kako bi se ostalo uz Boga. Između ostalog molim: ‘Gospodine, ako je Tvoja volja, uistinu bih rado progledala.'“

„Bilo je trenutaka kad se nisam mogla nositi s tim“, dodala je. „Molitva i razgovor s Bogom mi pomažu kad prolazim teške trenutke. Iz Njega crpim svoju snagu, nadam se najboljem i nastavljam se boriti. Kad uskrsnemo neće više postojati bolest, smrt, bol i sljepoća. Uistinu se tome radujem”, kazala je Bernarda Brunović.

T.M.I., KT