Pogledajte kako je Papa pozdravio hodočasnike iz Sarajeva


Nedavno su dvije grupe hodočasnika posjetile Vječni Grad. Prva iz Vrhbosanske nadbiskupije predvođena kardinalom Vinkom Puljićem bila je u travnju, dok su odgojitelji i internisti Katoličkog školskog centra "Sveti Josip" u Sarajevu tamo bili ovoga tjedna.

Od srca pozdravljam sve hrvatske hodočasnike, a osobito vjernike iz Vrhbosanske nadbiskupije u Bosni i Hercegovini, predvođeni njihovim pastirom, kardinalom Vinkom Puljićem. Dragi prijatelji, svakodnevni susret i hod s Uskrslim Gospodinom neka vam ražari srca, kako biste oduševljeno svjedočili svoju vjeru i naviještali silna Božja djela! Hvaljeni Isus i Marija!

 

Radosno pozdravljam sve hrvatske hodočasnike, a osobito voditelje i učenike Katoličke škole ‘Sveti Josip’ iz Sarajeva, u Bosni i Hercegovini. Dragi mladi, još uvijek mi je živ u srcu naš susret u Sarajevu 2015. godine, osobito vaša radosna prisutnost te vaša žeđ za istinom i idealima. Potičem vas da se približavate sve više Kristu, kako biste u punini živjeli svoj život. Crkva računa na vas: budite uvijek velikodušni, hrabri i puni nade. Od srca vas blagoslivljam! Hvaljen Isus i Marija!

 

KT / Vatican Media