Sarajevo

Članovi Austrijske biskupske konferencije u NCM-u "Ivan Pavao II."


Članovi Austrijske biskupske konferencije (ABK) posjetili su 7. ožujka KŠC Sv. Josip i slavili misu u crkvi Kraljice krunice u Sarajevu.

Članove ABK-a dr. Franza Lacknera, dopredsjednika Austrijske biskupske konferencije i nadbiskupa iz Salzburga, Stephana Turnovszkyja, pomoćnog bečkog biskupa, dr. Klausa Künga, biskupa iz St. Pöltena i mons. dr. Peru Sudara, pomoćnog biskupa vrhbosanskog dočekao je vlč. dr. Šimo Maršić, ravnatelj Centra.

Domaćin je u svojem pozdravnog govoru naglasio kako je iznimno sretan što su članovi ABK-a odlučili posjetiti prostore NCM-a i upoznati se s radom i djelovanjem ove institucije koja skrbi o mladima već 10 godina.

Toplu dobrodošlicu uputili su im i djelatnici NCM-a Ivan Pavao II. koji su predstavili projekte i aktivnosti koje realiziraju na godišnjoj razini, ali i razgovarali o izazovima s kojima se susreću u radu s mladima Bosne i Hercegovine.

Svoj posjet NCM-u članovi ABK iskoristili su kako bi vidjeli i novoizgrađeni Centar te se upoznali s programom i ponudom istog. Susret je završen zajedničkim fotografiranjem.

Josip Milanović / KT