Novi članovi pastoralnog i ekonomskog vijeća župe Rama-Šćit


U crkvi Uznesenja BDM na Šćitu, 20. veljače, pod sv. misom pred ramskim dekanom mons. Markom Tomićem te župnikom i ramskim gvardijanom fra Andrijom Jozićem, uvedeni su u službu Župnog pastoralnog i Župnog ekonomskog vijeće župe Rama-Šćit novi članovi.

Na mandat od pet godina članovi Župnog ekonomskog vijeća imenovani su: Jozo Abaz, Ante Sičaja, Branko Jelić-Balta, Luca Babić i Nenad Meter.

Na mandat od pet godina članovi Župnog pastoralnog vijeća imenovani su: Ivan Filipović, Marina Malekin, Ivan Šekelja, Zora Beljo, Anica Čuljak i Mara Pločkinjić.

Ovi vijećnici će u skladu sa Statutom pastoralnih vijeća u Vrhbosanskoj  nadbiskupiji surađivati sa župnikom i pomagati mu u planiranju, organiziranju i izvršavanju župnog apostolata na području evangelizacije, pastirske službe i službe posvećivanja, te  na karitativnom, socijalnom  i drugim sličnim područjima, piše na portalu rama-prozor.info.

Na kraju, uz simbolične darove, fra Andrija je vijećnicima čestitao i zaželio blagoslovljen rad u ovoj službi, dekanu mons. Marku zahvalio za obred uvođenja vijećnika u službu.

KT