Sarajevo/ Zenica

Traje upis u dječji vrtić „Sveta obitelj“ u Sarajevu i Zenici


Upis djece u dječji vrtić Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije „Sveta Obitelj“ i u produljeni boravak za 2020./21. počeo je 27. travnja i trajat će do 15. lipnja.

Foto: caritas-sarajevo.ba

Foto: caritas-sarajevo.ba

U vrtić Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije kako je objavljeno na njihovoj mrežnoj stranici, a koji se nalazi u sarajevskom naselju Stup, ove godine mogu se upisati djeca jasličke dobi (od jedne do tri godine) i djeca od tri godine do polaska u školu. U produljeni boravak mogu se upisati školska djeca od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Osim toga, upis je počeo i za podružnicu DV „Sveta Obitelj“ na Višnjiku gdje borave djeca jasličke dobi te u podružnicu u Zenici gdje borave djeca od tri godine do polaska u školu.

Zbog trenutne situacije u vezi virusa COVID-19, ispunjeni obrasci za upis mogu se poslati na vrtićku e-mail adresu: vrtic@caritas-sarajevo.ba. Za upis je potrebno ispuniti obrasce za prijavu: Zahtjev za upis u produljeni boravak i Zahtjev za upis u vrtić. Na navedeni e-mail možete poslati i upit, ukoliko Vas zanimaju neke informacije prije nego popunite obrazac.

Vrtići su počeli s redovitim radom te je moguće doći u prostorije vrtića i produljenog kako biste dobili sve informacije (uz pridržavanje higijenskih mjera koje su date od nadležnog ministarstva) ili na broj telefona 033/471-411 svakog radnog dana od 10 do 12h.

Ovom prilikom, uprava vrtića/ produljenog boravka moli roditelje za pridržavanje rokova za upis kako bi pravovremeno imali podatke o svoj djeci koja će dio svog djetinjstva provesti u ovoj ustanovi koja im osigurava kvalitetne uvjete za socijalni, intelektualni, fizički i kreativni rast i razvoj.

J.P., KT