Sarajevo

Upriličen Dan otvorenih vrata NCM-a "Ivan Pavao II."


Nadbiskupijski centar za pastoral mladih "Ivan Pavao II." u četvrtak 16. rujna organizirao je Dan otvorenih vrata za sve one koji su bili zainteresirani upoznati se s programom i kapacitetima ove institucije VN-a za mlade.

Program, koji je ove godine i humanitarnog karaktera, upričen je u popodnevnim satima od 15:00 do 18:00 sati u holu Centra i na terasi. Gosti su imali prigodu, između ostaloga, upoznati se s djelatnicima NCM-a, volonterima te ostalim mladima i uživati glazbi koju su uživo izvodili David Adžić i Medina Turković.

Programom koji je pripremljen za Dan otvorenih vrata još jednom se željelo posjetitelje upoznati sa sadržajima kojeg nudi NCM i realizira svake godine, ali i s kapacitetom zgrade koja može odgovoriti na različite organizacijske potrebe, konferencije, sportske susrete i slično.

Osim predstavljanja programa rada Centra upriličen je i humanitarni bazar sa slatkim delicijama koje su pravili sami djelatnici i volonteri. Tako su nazočni mogli dati svoj doprinos za Socijalni kutak u migrantskom kampu Ušivak kod Sarajeva, a sredstva će biti usmjerena za pomoć najmlađima za kupovinu igračaka i školskog pribora.

Na kraju je upriličeno druženje na terasi Centra.

Ž.I., KT