Zadar

Laudato TV postao članom NUT-a


Na sjednici Nacionalne udruge televizija tijekom 12. Dana elektroničkih medija koji se održavaju u Zadru Laudato TV je postao članom NUT-a.

Obiteljska televizija Laudato koja se zemaljskim putem emitira u regiji Zagreb, Zagrebačka i Karlovačka županija postao je 25. članica ove udruge televizija.


„Nakon četiri godine emitiranja Laudato TV bilježi značajne rezultate gledanosti i unosi promjene u hrvatski medijski prostor. Ovim ulaskom u Nacionalnu udrugu televizija proširujemo područje zajedničkih interesa i tema s ostalim televizijama. Smatram kako udruženi možemo kvalitetnije zastupati i štititi interese televizijskih nakladnika. Kao članovi namjeravamo aktivno sudjelovati u radu NUT-a proaktivnim predlaganjem poboljšanja Zakona o elektroničkim medijima i ostalih podzakonskih akata. Također ćemo davanjem podrške ostalim članicama pomoći u poboljšanju statusa lokalnih TV nakladnika prema dionicima na tržištu i općenito postizanju povoljnijih uvjeta poslovanja“, izjavila je direktorica Laudato TV-a Ksenija Abramović.

KT