Nova uprava Provincije Božje providnosti Družbe Kćeri Božje ljubavi


Provincija Božje providnosti Družbe Kćeri Božje ljubavi od 25. do 27. lipnja u Duhovnom centru u Granešini slavila je svoj redoviti XX. provincijalni kapitul o temi "Zajedno hodimo u Božjoj providnosti".

Tijekom kapitula promišljalo se i razgovaralo o temama važnima za život Provincije te se u sestrinskoj i molitvenoj atmosferi došlo do odluka i smjernica za život i djelovanje u sljedeće četiri godine.

Posljednji dan Kapitula, 27. lipnja, izabrano je i novo provincijalno vijeće od četiri savjetnice koje će pomagati s. Gordani Igrec, provincijalnoj glavarici, koju je s. Maria Dulce Adams, vrhovna glavarica, imenovala na tu službu još četiri godine, javlja ika.hr.

Provincijalnu upravu sada čine provincijalna glavarica s. Gordana Igrec, FDC; 1. provincijalna savjetnica i zamjenica provincijalne glavarice s. Ankica Juranović, 2. provincijalna savjetnica s. M. Jeronima Juroš, FDC, 3. provincijalna savjetnica s. M. Elizabeta Ćosić, FDC, i 4. provincijalna savjetnica s. M. Leopoldina Đurić, FDC.

Ž.I., KT