Čeljevo kod Čapljine

Čeljevo: Bogat program proslave patrona


Župa Čeljevo kod Čapljine obilježit će i ove godine brojnim događajima proslavu Presvetog Srca Isusova, svojeg nebeskog zaštitnika.

Manifestacija započinje 2. lipnja kada su na rasporedu sveta misa u 19.00, a potom Večer duhovne glazbe i folklora u 19.30.

Nastupit će Zbor mladih Mir i tamburaški sastav Biseri župe Buna-Blagaj, Vokalni sastav Glorija župe Čeljevo i Vokalni sastav Sv. Mihovil župe Prenj. Od HKUD-ova nastupaju Luke iz Višića, Domaljevac iz Domaljevca, Drijeva iz Gabele i Stolac iz Stoca.

U utorak, 5. lipnja u 19.00 bit će služena misa koju predvodi don Ivo Šutalo, vikar Trebinjske biskupije. U srijedu, 6. lipnja misu će predvoditi biskup Ratko Perić i don Jozo Ančić, župnik župe Ledinac. Sveta misa za branitelje bit će održana u čeljevskom groblju 7. lipnja. 

U petak, 8. lipnja svečanu svetu misu u 11.00 predvodi don Tomislav Ljuban, župnik župe Čeljevo, dok će na sami blagdan Presvetog Srca Isusova, 10. lipnja u 11.00 misno slavlje predvoditi fra Velimir Bagavac, župni vikar iz Drinovaca.

KT / Caportal.net