Kulinarska emisija iz ljubavi od 16. rujna na Laudato televiziji


Simpatičan i estetski dojmljiv televizijski format nudi ideje kako aranžirati hranu da bi se potakao apetit, prvenstveno onih najmanjih. Autorica emisije došla je na ideju kada se i sama kao majka susrela s definiranjem vlastitog ukusa svoje kćeri, popularno zvanim "izbirljivost".

Iz video bloga izrasla je televizijska emisija i više niste sami u borbi da vaša djeca steknu zdrave hranidbene navike.

Zaboravite podmetanje jedne hrane pod drugu, kamuflažu i nagovaranje, smišljanje novih naziva za istu namirnicu, miksanje i aviončiće sa žlicom. Mašta i kreativnost ruku u serviranju zdravih namirnica otvaraju nepreglednu knjigu ideja, oblika i likova. Slatki detalji na tanjuru potiču želju i za slanim, kiselim ili gorkim okusima. I uživanjem u hrani, ali i u njenoj pripremi. 

Kako napraviti cvjetić od desetak vrsta namirnica, zapakirati dar na tanjuru ili naslikati ocean od umaka bolonjez više nije tajna.

"Maminjami" detaljno i zabavno prikazuje kako biti majstor slikanja hranom, omiljeni gastro umjetnik svoje obitelji i likovni masterchef. Ovo je prilika da provedete dodatno kvalitetno vrijeme sa svojom djecom ili cijelom obitelji i da što brže složite zdravi i ukusni tjedni meni.

Kulinarska emisija, 3'

Ponedjeljak-subota  

Produkcija: Refresh Media

Autorica: Ina Vukmirica

Snimateljica i montažerka: Darja Jakšić

Stilistica hrane: Lovorka Lesjak

Maminjami ne skuplja Michelinove zvjezdice, Maminjami je zvijezda malih gastro kritičara. Onih koji su najstroži i najiskreniji - mali trbuščići.

KT