Zagreb

Susret „Samo evangeliziran s radošću evangelizira“


Kršćanski akademski krug u akademskoj godini 2019./20. u suradnji s Hrvatskim kulturnim društvom „Napredak“ započinje ciklus susreta o temi „Samo evangeliziran s radošću evangelizira“ uz vodstvo i poticaje Tončija Matulića i Petra Baruna.

 

Samo evangeliziran s radošću evangelizira, stoga evangelizacijska praksa polazi od pitanja: Kako osobno trebam biti evangeliziran? Je li mi istinski važno da u meni kao vjerniku odjekuje Radosna vijest? Koji je sadržaj presudan za suvremenog čovjeka da zaželi stupiti na evangelizacijski put, da to kuša i uvjeri se? To su samo neka od pitanja na koja će se tijekom susreta pokušati naći odgovor.

Kako govoriti o Bogu u postkršćanskoj Europi? tema je predavanja koje će se održati u utorak, 29. listopada u HKD Napredak – Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu, Bogovićeva 1/I  s početkom u 19 sati.

Svi zainteresirani za ove susrete više o svemu mogu se informirati na web stranici Kršćanskog akademskog kruga www.krak.hr te se na  njoj  mogu prijaviti kako bi putem elektroničke pošte sve obavijesti dobili na svoju e-mail adresu, prenosi hkdnapredak.ba.

KT