Devetogodišnja djevojčica napravila "kapelicu" u ormaru


O. Goyo Hidalgo, pastoralni suradnik u katoličkoj župi Sv. Rose od Lime, nadbiskupija Los Angeles, nedavno je postavio video koji prikazuje sobnu "kapelicu" koju je napravila devetogodišnja djevojčica...

U videu djevojčičina majka pokazuje kćerkin ormar koji je pretvoren u molitveni prostor. Djevojčica ne samo da je napravila malu "kapelicu" nego potiče svoju braću i sestre na redovitu molitvu.

Zidove "kapelice" krase fotografije Blažene Djevice Marije, Malog Isusa te anđela čuvara. Također, tu se nalazi i krunica, kao i religijske knjige za djecu, mjesto za "molitvene nakane" te improvizirani kaleži...

"Kapelica" je uvijek otvorena za molitvu za sve ukućane i posjetitelje, koji mogu stati u nju... U videu djevojčičina majka također rješava "misterij" na čemu je tajnovito nekoliko dana radila njezina kćerka.

Završimo prilog s Evanđeljem po Marku (Mk 10,13-16) gdje piše: "Donosili mu dječicu da ih se dotakne, a učenici im branili. Opazivši to, Isus se ozlovolji i reče im: 'Pustite dječicu neka dolaze k meni; ne priječite im jer takvih je kraljevstvo Božje! Zaista, kažem vam, tko ne primi kraljevstva Božjega kao dijete, ne, u nj neće ući.' Nato ih zagrli pa ih blagoslivljaše polažući na njih ruke."

Video možete pogledati ovdje.

KT