Biskup Stojanov uručio zahvalnicu Katoličkoj tiskovnoj agenciji


Tom prigodom skopski biskup susreo se sa generalnim tajnikom Biskupske konferencije i ravnateljem KTA BK BiH mons. Ivom Tomaševićem.

Skopski biskup Stojanov u susretu sa mons. Tomaševićem osvrnuo se na događaj Apostolske posjete Svetoga Oca pape Franje Makedoniji, odnosno na pozitivnom medijskom praćenju same organizacije u pripravi dolaska, kao i samog događaja 7. svibnja 2019. od strane lokalnih i međunarodnih medija.

Također zahvalio je mons. Tomaševiću na njegovom dolasku u Skopje kao i njegovim suradnicima na medijskom sudjelovanju u praćenju događaja i podršci u misiji koju Katolička tiskovna agencija pruža Crkvi u Makedoniji preko mogućnosti objavljivanja vijesti iz života mjesne Crkve. Tom prigodom biskup Stojanov uručio je mons. Tomaševiću "Zahvalnicu" Katoličkoj tiskovnoj agenciji i medaljon sa likom sv. pape Ivana XXIII i sv. Majke Terezije koji je rađen u prigodi 29. Apostolskog putovanja.

Mons. Tomašević zahvalio je biskupu Stojanovu na gesti zahvale i daru, te istaknuo da Crkva u Makedoniji svojim vijestima obogaćuje Katoličku tiskovnu agenciju kako bi ona nastavila na ovaj način prenositi svjedočenje vjere i život mjesnih Crkava, te istaknuo i radost zbog postojanja katoličke medijske stranice katolici.mk u Makedoniji.

KT