Mostar

Mladi pjesmom slavili Boga


Pjesmom i plesom mladi iz župe Sv. Ivana Apostola i Evanđelista iz Mostara 8. svibnja su slavili Gospodina.

Foto: Bljesak.info

Foto: Bljesak.info

Naime, već treću godinu za redom župa Sv. Ivana Apostola i Evanđelista organizirala je veliki koncert duhovne glazbe Evo, činim sve novo!. „Večeras se na župnom igralištu održao koncert duhovne glazbe, pod motom koji je uzet iz knjige Otkrivenja 'Evo, činim sve novo!'. U ovoj poruci krije se i smisao našega slavljenja i druženja. Svojom pjesmom i svojim životom, sviranjem i pjevanjem članovi župnih zborova i bendova doprinose slavljenju Boga. 'Evo činim sve novo!' ujedno je i poziv na promjenu života. Da naš život bude promjena na bolje, da od svog života učinimo nešto novo Bogu drago tj. da upoznamo svoju vrijednost pod Božjom kapom i da svoje talente i svoje darove možemo pružiti i drugima“, rekao je župni upravitelj ove župe don Mladen Šutalo.

Dodao je da su u župi zapravo htjeli jednim danom, pod vidom duhovnog koncerta, zahvaliti mladima za trud i rad, te da njihova pjesma i angažman budu prepoznati među drugima. Nastupili su župni bendovi i zborovi iz župe Sv. Ivana: VIS BIOS, VIS Ljubljeni učenik, VIS Otkrivenje, župni zbor Sv. Ivana, zbor mladih Aquila, dječji zbor Anđeli Sv. Ivana te gosti iz Županje, Zbor mladih Aeternum.

Kao i dosada svi posjetitelji su, uz ugodne zvuke, uživali i u besplatnom roštilju koji su pripremili članovi BIOS-a. Osim što su plesali i pjevali, najmlađi posjetitelji zabavili su se prigodnim igrama.

Bljesak.info