Zagreb

Obnovljena mrežna stranica Veritasa – Glasnika Sv. Antuna Padovanskoga


Glavni urednik fra Vladimir Vidović predstavio je članovima Uredničkog vijeća Veritasa okupljenima na redovitoj sjednici 28. svibnja novoobnovljenu web stranicu koja je potom puštena u javnost.

Na novobnovljenim stranicama može se pronaći pregršt informacija o povijesti Veritasa kao i o svim drugim aktivnostima koje se odvijaju pod okriljem Veritasa, od Ansambla Kolbe, Pučke kuhinje; Festivala kršćanskog kazališta i novijeg, ali hrabrog iskoraka u vidu pastorala u digitalnom svijetu na platformi #askfrapriest koju je pokrenuo fra Ivan Lotar, zamjenik glavnog urednika Veritasa.

Novost na novoobnovljenoj stranici jest mogućnost pisanja svoje molitvene nakane. Svaki posjetitelj može upisati svoju molitvenu nakanu i poslati je elektroničkom poštom. Glavni urednik svakog utorka u crkvi Sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu ujutro slavi misu po tim nakanama, a prilikom hodočašća u Padovu te će nakane biti odnesene na grob Sv. Antuna.

Novoobnovljena stranica nudit će tjedna razmatranja Božje riječi koje će pisati Trpimir Benković, a tu su i prigodna razmišljanja o aktualnim temama i duhovnosti uz standardne rubrike vijesti i novoga broja, piše ika.

Temeljito je obnovljena i Veritasova web knjižara koja je sada puno preglednija. Moderan dizajn, kvalitetan sadržaji i vjerodostojne informacije odlike su novoobnovljene web stanice Veritasa – Glasnika Sv. Antuna Padovanskoga, ističu izdavači.

T.M.I., KT