München

Duhovna obnova i trodnevnica Sv. Anti Padovanskom


Duhovna obnova i trodnevnica Sv. Anti Padovanskom održat će se, od 10. do 13. lipnja u HKŽ München. Predvoditelj je fra Bože Vuleta i bogoslovi Franjevačke provincije Presvetoga Otkupitelja – Split, a obnova će se održati u crkvi St. Paul u Münchenu.

Program:

U nedjelju 10. lipnja – prvi dan trodnevnice Sv. Anti: u 16 sati je krunica, u 16:30 duhovni nagovor, u 17 sati sv. misa i pobožnost Sv. Anti.

U ponedjeljak 11. lipnja – drugi dan trodnevnice: u 18 sati krunica, u 18:30 duhovni nagovor, u 19 sati sv. misa, pobožnost Sv. Anti i klanjanje pred Presvetim.

U utorak 12. lipnja – treći dan trodnevnice Sv. Anti: u 18 sati krunica, u 18:30 duhovni nagovor, u 19 sati sv. misa, pobožnost Sv. Anti i klanjanje pred Presvetim.

U srijedu 13. lipnja – blagdan Sv. Ante: u 10:30 sv. misa u kapeli Bl. Alojzija Stepinca, u 18:30 sv. misu u crkvi St. Paul predvodi fra Bože Vuleta, a bit će i blagoslov djece i ljiljana za završetak vjeronaučne godine. Liturgijsko pjevanje animirat će bogoslovi. 

Kapela Bl. Alojzija Stepinca bit će otvorena cijeli dan za vjernike koji žele doći i moliti pred kipom Sv. Ante Padovanskoga.

KT