Instagram live NCM-a: Druženje s fra Ivanom M. Lotarom


Nakon uspješnog live druženja proteklih dana koje je pratilo više od 1 000 mladih, u srijedu 22. travnja u 20 sati na Instagram profilu djelatnici NCM-a ugostit će još jednog zanimljivog svećenika, fra Ivana M. Lotara.

U vrijeme pandemije djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. iz dana u dan trude se mladima s kojima surađuju i koji ih prate ponuditi raznolik, duhovan, edukativni sadržaj na društvenim mrežama.

Osim rubrika u kojima predstavljaju tradiciju, običaje i kulturu u Bosni i Hercegovine, gradove širom BiH, osnove kulturnog ponašanja, opasnosti i izazova s kojima se susreću na internetu, veliku pažnju mladih privlače i uživo javljanja na društvenim mrežama Centra za mlade.

Tako na Instagram i Facebook profilu Centra za mlade, svi pratitelji osim duhovnih i poticajnih misli koje su praćene instrumentalnom glazbom, u posljednje vrijeme imaju priliku upoznati se s radom i djelovanjem svećenike koji rade s mladima, kako u Bosni i Hercegovini tako i u Hrvatskoj.

Nakon uspješnog live druženja s don Danijelom Vidovićem, fr. Ivanom Dominikom Iličićem i don Damirom Stojićem koje je pratilo više od 1 000 mladih, u srijedu 22. travnja u 20 sati na Instagram profilu djelatnici Centra za mlade ugostit će još jednog zanimljivog svećenika, fra Ivana M. Lotara.

Fra Ivan M. Lotar, franjevac je konventualac, župni vikar u župi Sv. Antuna Padovanskog i Sv. Maksimilijana Kolbea u Zagrebu, ljubitelj kazališta, aktivan na društvenim mrežama.

U live druženju s fra Ivanom saznat ćemo zašto se zove Marija, što je htio biti kao dijete, kako mu je bivša djevojka reagirala kada joj je rekao da ide u svećenike. Saznat ćemo i koja mu najčešće pitanja mladi postavljaju na instagram profilu @askfrapriest i što on misli hoćemo li izaći pametniji iz ove situacije.

Budite s djelatnicima večeras, 22. travnja u 20 sati na Instagram profilu i saznajte mnogo zanimljivosti o večerašnjem gostu.

Instagram profil Centra za mlade možete pronaći ovdje.

Ž.I., NCM, KT