"Laudato TV" odgovara na poziv Svetog Oca.


U vremenu neizvjesnosti širenja zaraze izazvane "koronavirusom" (COVID-19) ujedinimo se u molitvi!

"U ovoj pandemiji u kojoj se više ili manje nalazimo izolirani, pozvani smo ponovo otkriti i produbiti vrijednost zajedništva koje ujedinjuje sve članove Crkve. Ujedinjeni u Kristu nikada nismo sami, nego oblikujemo jedno tijelo kojem je On glava. To se jedinstvo njeguje molitvom i duhovnim zajedništvom u euharistiji, to jest praksom koja se preporuča kada nije moguće primiti Presveti sakrament", rekao je Sveti Otac u nedjeljnom obraćanju uz molitvu Angelusa, 15. ožujka.

Svi koji ne mogu prisustvovati svetoj misi uživo, mogu sudjelovati u euharistijskom slavlju uz Laudato TV svaki dan – uz prijenos svetih misa u programu Laudato TV-a te putem internetskih stranica Laudata: na Facebook stranici i portalima laudato.hr i laudato.tv.

Svakog radnog dana pratite jutarnje mise u 7:00 sati te večernje u 18:30 iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu. Svete Mise nedjeljom su u 10:30.

Iznimka je večernja misa srijedom iz Nacionalnog svetišta Sv. Josipa u Karlovcu. U 17:45 počinje pobožnost, a u 18:30 je sveta misa.

KT