Sarajevo

Priča za svakoga: Uživo na društvenim mrežama NCM-a svaku večer


Nadbiskupijski centar za pastoral mladih "Ivan Pavao II." u ovome razdoblju (samo)izolacije želi podsjetiti mlade na važnost Božje prisutnosti u njihovim životima, s posebnim naglaskom na korizmeno razdoblje u kojem se trenutno nalazimo. To sada čini "live" uključenjima preko društvenih mreža...

Vrlo često se čuje kako je potrebno biti tamo gdje su mladi danas, tj. na internetu, društvenim mrežama. I zbog toga, osim dnevnih duhovnih i poticajnih tekstova koje objavljuju na svojoj mrežnoj stranici i društvenim mrežama, odlučili su, kako stoji na mladicentar.org, svaku večer u 19:30h ići "uživo" sa zanimljivim, kratkim, poticajnim duhovnim štivom kako bi Bogu zahvalili za dan koji je iza, ali i  ispred , te se pomolili za sve ono što donosi budućnost.

Nakon kratkog live javljanja na Instagram profilu Centra za mlade, s istim sadržajem se uključuju i putem Facebook profila kako bi svi koji prate rad i djelovanje NCM-a na društvenim mrežama imali priliku uživati u sadržaju koji su pripremili.

Također, sve mlade koji s njima kreiraju i realiziraju veliki broj projekata i aktivnosti pozivaju da pošalju duhovni materijal i tekstove koje bi voljeli da se pročitaju tijekom live uključivanja, kako bi i na taj način stvorili mrežu zajedništva i umrežili se u činjenju lijepih i kvalitetnih stvari.

Za sve vas koji još uvijek niste zapratili jednu od društvenih stranica Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. to možete učiniti tako što ćete kliknuti ovdje za Facebook stranicu ili ovdje za Instagram profil.

J.P., KT