Duhovne vježbe za svećenike u Sarajevu 1938.


Obveza je svećenika svake godine napraviti duhovne vježbe. O obavljenim duhovnim vježbama se šalje u Ordinarijat obavijest s popisom sudionika. Na slici su svećenici Vrhbosanske nadbiskupije - drugi turnus svećenika koji su obavili te godine svoje godišnje duhovne vježbe.

I. red (s lijeva na desno): Anđelko Franjičević, župnik u Jelaškama; Drago Čelik, upravitelj Napretkova konvikta; Niko Jurić, župnik u Drežnici; Čedomil Čekada; Ilija Violoni, župnik u Brčkom; Terenčin D.I.; Anto Alaupović, župnik u Novom Sarajevu; Ivan Papić, župnik u Gromiljaku; Franjo Momčinović, župnik u Derventi; Jozo Divić, župnik u Kaknju; Dane Pušić, župnik u Žepču; Juraj Majetić, župnik u Otočaku.

II. red (s lijeva na desno): Jerković, svećenik iz Metkovića; Drago Čuić, župnik u Radunicama; Juraj Zirdum, župnik u Vidovicama; Ladislav Buljan, župnik u Zavidovićima; Drago Jurić, župnik u Uzdolu; Jozo Zovko, župnik u Ravnom (Hercegovina); Viktor Bajer, župnik u Rostovu; Smiljan Čekada, župnik u Bosanskom Brodu; NN; Mihovil –Mijo Thon, župnik u Čemernom; Milivoj Čekada, župnik u Gornjoj Zenici. 

III. red (s lijeva na desno): Alojz Vrček, župnik u Rankovićima; Anto Čović, župnik u Brusnici; Anto Lamešić, Sarajevo; Ladislav Gaguli, župnik u Brezi; Zvonimir Blažun, župnik u Žabljaku; Mirko Perčinlić, župnik u Bistrici; Božo Bralo, kapelan u Sarajevu; Ljubomir Roje, župnik u Višegradu; Majić, župnik u Bijelom Polju kod Mostara.

IV. red (s lijeva na desno): Mato Ivandić, kateheta u Sarajevu; Matko Livajušić, župnik u Deževicama; Anto Livajušić, kateheta u Sarajevu; Andrija Kordić, župnik u župi Crkvice; Marijan Ivandić, župnik u Poljacima; Branko Grulich, kateheta u Sarajevu.

I.O.