"Napredak" brojnim koncertima i druženjima uljepšao Božić


U božićnom vremenu HKD "Napredak" i njegove brojne podružnice, kao i proteklih godina, počastili su svoje članove, kao i ostale ljubitelje glazbe, božićnim koncertima te adventskim druženjima i domjencima.

Tako je u Sarajevu održan Napretkov svečani božićni koncert, kao središnji događaj tradicionalne manifestacije Napretkovi božićni dani 2021. godine.

U organizaciji Napretkovih podružnica održano je još 18 koncerata i to u: Doboju, Novom Travniku, Jajcu, Bugojnu, Kreševu, Ilijašu, Brčkom, Tuzli, Mostaru, Živinicama, Zagrebu, Vitezu, Žepču, Zenici, Banja Luci, Busovači, Širokom Brijegu i Ljubuškom, javlja hkdnapredak.com.

Dva druženja povodom adventa upriličena su u Živinicama i Lukavac, te četiri božićna domjenka i to u Derventi, Brčkom, Kaknju i Bihać, a što je ukupno 25 događanja u organizaciji Središnjice i podružnica HKD Napredak.

Uz financijska sredstva sve to zahtijevalo je jako puno truda, energije i ljubavi kako bi se dostojno obilježio Božić i stvorilo ozračje radosti i mira. Ono što također treba naglasiti jest činjenica kako su najveći broj sadržaja osmislili, kreirali i izveli članice i članovi HKD Napredak, a koji iz godine u godinu nesebično daje sebe, svoje vrijeme, trud i umijeće.

Ž.I., KT