Sarajevo

Poziv na III. međunarodni seminar za voditelje crkvenih zborova


Na seminar, koji će biti organiziran 16. do 18. rujna 2022. na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu, pozvani su svi koji se bave vođenjem crkvenih zborova ili koji na bilo koji drugi način sudjeluju u kreiranju liturgijskih slavlja.

Od 16. do 18. rujna 2022. na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu bit će organiziran III. međunarodni seminar za voditelje crkvenih zborova na koji su pozvani svi koji se bave vođenjem crkvenih zborova ili koji na bilo koji drugi način sudjeluju u kreiranju liturgijskih slavlja, stoji u pozivu koji potpisuje prof. mr. art. fra Emanuel Josić, profesor na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu, objavljeno je na stranici Franjevačke provincije Bosne Srebrene.

Ovogodišnji program će se sastojati od predavanja, radonica i proba sa oglednim zborom. Temeljit će se na praktičnom radu, kao i na osobnom angažmanu svakog polaznika.

Predavači III. međunarodnog seminara za voditelje crkvenih zborova bit će profesori i angažirani stručnjaci iz prakse koji rade na polju crkvene glazbe.

Kotizacija za sudjelovanje na seminaru iznosi 100 km. Sve prijave poslati na e-mail: emanueljosic08@gmail.com ili na broj telefona: +38763628460

J.Vr.,KT