Beba koja nije trebala biti rođena drži spiralu u ruci


Fotografiju koja fascinira Internet, majka novorođenoga dječaka objavila je na facebooku te je podijeljena više od 700 000 puta. A riječ je o bebi koja nije trebala biti rođena.

Kada se bolje pogleda može se vidjeti da mali Dexter u ruci ne drži nikakvu igračku nego: hormonalnu spiralu koja je trebala spriječiti njegovo rođenje. „Jedina sigurna metoda kontracepcije jest apstinencija“, kazala je kao svojevrsni komentar njegova majka Lucy Hellein iz Alabame, koja se zajedno s mužem ipak silno obradovala prinovi, prenosi brigitte.de.

U slučaju ove žene spirala je očito kliznula i spustila se u posteljicu. „Liječnik misli da sam vjerojatno zatrudnjela tri tjedna nakon što je spirala umetnuta. A zatrudnjeti u takvom stanju gotovo je isto kao osvojiti na lutriji“, rekla je Lucy.

Srećom, spirala nije uzrokovala komplikacije tijekom trudnoće. Kad se Dexter rodio carskim rezom, liječnici su otkrili ovaj „kontracepcijski umetak“.

Mnogi su mediji objavili kako je mališan rođen sa spiralom u ruci, međutim to nije istina. Nju mu je u ruku stavila babica radi fotografije.

Unatoč svemu, još jednom se pokazalo kako život nalazi puteve pobijediti ljudsku logiku i kalkulacije.

KT