SAD: LGBT indoktrinacija djece u lokalnoj knjižnici


Gradonačelnik Sparksa u Nevadi usprotivio se odluci lokalne knjižnice da ugosti nastup transeksualne osobe te opisao je svoje neuspješne napore da zaustavi ovaj događaj.

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

Kad je gradonačelnik grada Sparksa, Ron Smith, shvatio da će javna knjižnica okruga Washoe biti domaćin događaja u kojem će odrasli transrodni muškarac čitati djeci u dobi od tri do osam godina, držati sesije s pitanjima i odgovorima te pozirati za fotografije, bio je zgrožen, piše Reno Gazette Journal, a prenosi narod.hr.

«To za mene nema nikakvog smisla», rekao je i dodao: «To je apsolutno besmisleno. Zašto bi imali događaj na kojem transrodne osobe razgovaraju s djecom?» Smith je rekao da je zabrinut zbog izvještaja kako su se transrodne osobe ponašale na sličnim događajima diljem zemlje, kao i zbog nedovoljne provjere da djeca ne budu smještena u blizini osuđenih seksualnih prijestupnika.

Nedavno je jedna knjižnica u Oregonu imala fotografije djece koja su ležala na transrodnoj «kraljici».

Stoga je Smith kontaktirao ravnatelja knjižnice okruga Washoe, Jeffa Scotta, i upravitelja okruga, Vaughna Hartunga u nadi da će otkazati događaj, ali je dobio odgovor da oni ne mogu učiniti ništa.

«To je vrijeme za priče kao i svako drugo vrijeme za priče», ustvrdio je Scott u odgovoru. LGBTQ zajednici je smiješno i uvredljivo reći da bilo tko zlostavlja djecu, a Savez obitelji Nevada se ne slaže.

«Mislite li da je prikladno da se okružni porezni novac koristi u 'programu' koji djecu izlaže tako provokativnom načinu života», upitala je udruga, napominjući da se događaj podudara s podrškom knjižnice za širu LGBT agendu.

Zagovornici obitelji također upozoravaju da je trend opasan zbog svog pravog cilja: indoktriniranja djece za prihvaćanje rodne fluidnosti.

KT