Sarajevo

Održana sjednica Povjerenstva za pastoral zvanja pri KVRPP BiH


U subotu 22. veljače u prostorijama Konferencije viših redovničkih poglavara i poglavarica održana je sjednica Povjerenstva za pastoral zvanja pri KVRPP BiH.

Povjerenstvo za pastoral zvanja pri Konferenciji viših redovničkih poglavara i poglavarica BiH održalo je u subotu 22. veljače sjednicu u prostorijama Konferencije u Sarajevu pod predsjedanjem voditeljice Povjerenstva s. Ana Marije Kesten, SMI.

Na sjednici je, između ostaloga dogovoreno, da će se susret studenata i mladih održati 5. ožujka u samostanu sestara Milosrdnica u Sarajevu (Titova 44). Susret će započeti euharistijskim slavljem u 19 sati u crkvi Sv. Vinka, a zatim će uslijediti svjedočanstva iz života mladih te druženje, piše redovnistvo.ba

Na sjednici su članovi razgovarali o mogućim rješenjima kako bi se pomoglo mladima i osobama koje su u traženju svoga osobnog poziva i životnog puta, a zatim su izmjenjivali svoja iskustva te planirali svoje djelovanje.

Članovi Povjerenstva će i ove godine pripremiti tekst brošure u povodu Nedjelje Dobrog Pastira i Dana molitve za zvanja koji će biti objavljen na mrežnoj stranici redovnistvo.ba.

KT