Banja Luka

Pjevači Betlehemske zvijezde iz Presnača


Pjevači Betlehemske zvijezde iz župe i svetišta Svete Terezije od Djeteta Isusa u Presnačama, unatoč pandemiji, i ove godine uoči Bogojavljenja, 5. siječnja, odlučili su krenuti u pohode kako bi sudjelovali u akciji Djela svetog Djetinjstva „Djeca pomažu djeci“.

Dane nakon božićnih blagdana iskoristili su za dogovor i pripremu, ponavljanje pjesama, recitacija, pravljenje misijske kasice... Na svom putu, radost i svjetlo Božića donijeli su u domove svojih obitelji i župljana, ali i u dom banjolučkog župnika, kao i u samostane sestara Milosrdnica, Klanjateljica Krvi Kristove te Misionarki Ljubavi. Također, pohodili su i biskupa banjolučkog mons. Franju Komaricu, pomoćnog biskupa mons. Marka Semrena te svećenike i redovnice koji žive u ordinarijatu.

Tijekom pohoda, kako prenosi KTA, prikupili su i prilog od 430 KM i 25 Eura, koji će proslijediti Nacionalnoj upravi Papinskih misijskih djela BiH, sretni što su se i ove godine priključili malim pjevačima diljem svijeta te dali svoj doprinos ovoj misijskoj akciji. Na njihovom putu pratili su ih župnik mons. Ivica Božinović i vjeroučiteljica Blaženka Ivekić.

J.P., KT