Bolivija

Pošaljite blagdanski kolač u Boliviju


Misionar u Boliviji fra Ivica Vrbić i ove godine provodi akciju „Kolač manje, osmijeh više“ kojom želi razveseliti potrebite u zemlji gdje službuje, a svoje sunarodnjake potaknuti na dobro djelo i solidarnost u duhu Božića.

Prema njegovim riječima, ljudi kod nas ovih dana uvelike pripremaju božićnu trpezu i kasnije se često puta dogodi da pretekne kolača i drugih jela, a neki u drugom kraju svijeta za najradosniji blagdan nemaju mogućnost pripraviti hranu koja bi im uljepšala božićno slavlje.

Pozvao je stoga sve koji mogu i u BiH i Hrvatskoj da se uključe u akciju Kolač manje, osmijeh više koju organizira sa svojim suradnicima u misiji Minero u Boliviji te tako razvesele potrebite.

„Molim sve koji mogu da se odreknu jednog kolača ili drugog što stavljaju na stol, da se ne stvaraju viškovi hrane koja se kasnije baci, i da taj iznos uplate za misije kako bismo mogli ljudima u potrebi raditi božićne paketiće, kako bi zahvaljujući dobročiniteljima iz BiH i Hrvatske mogu imati pošten obrok i zasladiti se za Božić“, poručio je misionar koji inače od svojeg dolaska u Minero u siječnju 2016. provodi brojne akcije za duhovnu i materijalnu dobrobit ljudi.

Pozvavši na solidarnost u akciji Kolač manje, osmijeh više i zahvalivši svim dobročiniteljima, fra Ivica na sve zaziva obilje Božjeg blagoslova i svima želi sretan Božić.