Švedska: Blasfemija državne televizije na Božić


U posljednje vrijeme iz Švedske dolaze sve čudnije i čudnije vijesti. Zato ne iznenađuje što je iz "bastiona slobode i liberalizma", u kojemu ni riječ ne smiješ reći protiv manjina i imigranata, na najradosniji kršćanski blagdan Božić državna televizija "razotkrila misterij djevičanskog začeća BDM".

Foto: Zastava Švedske državne televizije

Foto: Zastava Švedske državne televizije

Naime, medijski djelatnici te televizije tvrde da se Isusova majka Marija "klonirala", a da je njezin sin rođen kao djevojčica, te je postao transeksualac. Oni čak tvrde da su za to našli i znanstveno opravdanje.

SVT smatra da se radi o fenomenu koji se u prirodi naziva partenogeneza. Ta pojava događa se među algama, nekim vrstama riba i žaba, a doista se radi o razvoju embrija bez čina oplodnje. Potomak tada postaje genetski identičan majci, što znači da je istog spola kao i majka.

No, genijalci sa SVT-a imaju i drugu moguću teoriju, Kako piše tribun.hr Marija je zapravo bila muškarac, koji je živio kao žena, te opet partenogenezom rodio Isusa, koji je onda bio muškarac.

Na priloženo se nema ništa dodati samo citirati Bibliju u kojoj piše da je neograničen broj luđaka...

Već smo se navikli da nam iz Zapadnih zemalja, s mnogim naprednim tehnološkim dostignućima koje olakšavaju i poboljšavaju život, dolaze i nestabilne te bolesne ideje kao i otuđene i prolazne ideologije koje nemaju uporišta u stvarnom životu. Jedan od ovih primjera je i lažna sloboda koju "napredni" švedski novinari "vježbaju" i "upražnjavaju", uglavnom, nad kršćanima, ovoga puta, na njihov najradosniji blagdan.

Preporuka "hrabrim medijskim djelatnicima" kako u inozemstvu tako i na hrvatskom govornom području: pišite kritički i analitički o ilegalnim migracijama i svim mogućima manjinama (koje izgleda postaju većina), uživajte u slobodama, i očekujte posljedice za svoju karijeru, a vjerojatno i život.

KT