Osniva se molitvena mreža „Hrvata svega svijeta“


Istovremena krunica „Hrvata svega svijeta“, 12. po redu, molit će se u subotu, 27. lipnja, s početkom u 14 sati. Tijekom iste bit će predstavljen novi projekt – molitvena mreža „Hrvata svega svijeta“.

Molitvena, online, inicijativa krunica Hrvata svega svijeta moli se uživo korištenjem aplikacije Zoom koja je namijenjena za organizaciju video konferencija, a tu online krunicu pokrenuo je p. Ivan Ike Mandurić. Prva istovremena krunica molila se 4. travnja.

P. Mandurić osnivanje molitvene mreže najavio je putem svoje službene Facebook stranice.

„To ćemo učiniti ove subote, za vrijeme istovremene krunice Hrvata svega svijeta, nakon čega ćemo joj svi moći pristupiti. Cilj ove mreže je stvoriti uvjete za što sveprisutniju i što sveumreženiju molitvu Hrvata diljem svijeta, kako bi ujedinjenije, ustrajnije i sve angažiranije molili za našu Domovinu i sve potrebe našega naroda“, stoji u p. Ivanovoj objavi.

Dodao je, kako prenosi HKM, da će u subotnjoj krunici Hrvata svega svijeta sudjelovati svi dosadašnji predmolitelji koji budu mogli i tim koji je koordinirao ovom krunicom cijelo ovo vrijeme.

„Otvorimo svoja srca Božjoj ljubavi. Oraspoložimo se za sve milosti koje Bog pripravlja. O programu, ustroju i načinu funkcioniranja molitvene mreže obavještavat ćemo vas ovih dana. Vidimo se ove subote! Volimo vas!“, poručio je p. Ike Mandurić.

Dvanaestu istovremenu krunicu možete pratiti ovdje.

J.P., KT